Dacia Duster téligumi - 215/65R16

| | | | | +36 / 70 941 01 08 | info@keresda.hu

A gépjármű értékesítési adatok alapján a Dacia márka reneszánszát éli Magyarországon. A  Renault csoport által képviselt gyártmány az eladási adatok alapján az első hét, míg magánszemélyek esetében a második legkeresetebb termék. A Dacia modellek közül is figyelmet érdemel a Duster, amely kategóriájához képest már hárommillió forint környékén elérhető, azaz nem pejoratív értelemben “viszik mint a cukrot”. 


De miért is kell a Dacia Dusternek téli gumi ajánlás? Kategóriájához képest nagyon könnyű, szerkezeti kialakításában viszont egy magas gépkocsiról van szó. Még egy enyhébb téli időjárásnál is a fagyosabb napokon a megcsúszás veszélye magasabb lehet. Ezt egy módon előzhetjük meg, amennyiben már a téli szezon elején beszerezzük a Dacia Duster téli gumijait.


A francia gyártó a gumiabroncs méretében nem adott széles spektrumot a választásra. A Dacia Duster téli gumi mérete a 215/65R16 gumi méret. Ez a méret elérhető személy, kisteher és offroad kategóriában is. Mivel már említettük, hogy a gépkocsi könnyű (max. terhelhetőség 1875 kg), így a téligumi kiválasztásánál nem kell kompromisszumot kötni. A 215/65R16 téli gumi méretekben a legkisebb terhelési index szám 98, azaz négy kerék esetében háromezer kilógrammig terhelhetnénk az abroncsokat.

Dacia Duster 215/65R16 téli gumi személyabroncsok

Ebben a kategóriában találjuk azokat a mintázatokat, amik aszfaltra lettek tervezve. Jellemzően kis és közép kategóriában nagyobb a kínála, de prémium termékeket is találunk bőven. A 215/65R16 téli gumi méretben az olcsóbb abroncsok között a Starfire, az Infinity és a Nankang a három legjobb áron elérhető termék, míg közép kategóriában a Falken, Kumho tűnhet a legjobb választásnak. Prémium abroncsok között a Hankook és Dunlop, amit az ügyfeleink figyelmébe ajánlanám.

Dacia Duster 215/65R16 téli gumi offroad

Bizonyos terepviszonyoknál szükségszerű egy jó abroncs a megfelelő használathoz. Azok a Duster használók, akik a téli időszakban is használják gépkocsijukat földúton, vagy terepen, ebben a kategóriában kell megfelelő téli gumit választaniuk. A 4*4 téli gumi kategóriában is találunk olyan abroncsokat, amik inkább az aszfalt úton való közlekedést részesítik előnyben. Így innen a klasszikus terep gumik közül a Toyo és a Falken téli gumi termékeit emelném ki.

A kisteher kategóriát külön nem részleteznénk, mivel a súly alapján nem indokolt a használata, illetve a személy kategóriához képest jelentősen drágábbak az abroncsok egy-egy gyártmányon belül.

Bármennyire is széles a kínálat, a méret alapján könnyen kiürülhetnek a készletek. Téli gumi beszerzését ne halogassa és szerezze be időben, hogy ne kelljen kompromisszumot kötnie. Ne feledje, hogy egy téli gumit és az ezzel járó biztonságot évekre előre vásárolja meg. Olyan terméket válasszon, amibe megbízik!

Dacia Duster 215/65R16 téli gumi akció - Nézzék meg kínálatukat.

keresdagumit.hu 

Autószerviz kereső

Kedvezmények, kuponok, online ajánlatkérés, időpontfoglalás!


Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!





comments powered by Disqus

Garancia

Minden új gumiabroncsunkat 12 hónap gyártói garanciával szállítunk.

Gyorsaság

Valós idejű raktárkészlet, gyors szállítás. Ingyenes átvételi pontok.

Megbízhatóság

14 napos pénzvisszafizetési garancia! Megbízható, magyar vállalkozás.

Segítség

Hívj fel minket: +36 / 70 941 01 08 Segítünk, ha kérdésed merül fel.

Kapcsolat

www.keresdagumit.hu

Téli gumi és nyárigumi autógumi webáruház

Keresda.hu Kereskedelmi és Üzemeltető Korlátolt Felelősségű Társaság

2626 Nagymaros, Arany János u. 8.

+36 / 70 941 01 08

+36 / 30 415 44 08

info@keresda.hu